Web sitemiz androidsesi.com yayında Web sitemiz androidsesi.com yayında

27.1.14

Samsung Cihazınızı Bilgisayardan Yönetin: Phone Screen Sharing

Phone Screen Sharing uygulaması ile Samsung marka Android tablet veya Telefonunuzu bilgisayarınız üzerinden usb kablo ile yönetebilirsiniz. Screen Sharing uygulaması usb kablo ile telefonunuzun tüm görüntüsünü bilgisayar ekranınıza aktarır,bu sayede Android cihazınızın ekran görüntüsünü alabilir, ekran videosunu çekebilir, bilgisayardan dosya aktarabilirsiniz. Normalde ekran görüntüsünü video olarak kaydedebilmek için Root yetkinizin olması gerekirken Screen Sharing uygulamasıyla böyle bir duruma gerek kalmadan usb kablo ile bilgisayarınızdan ekranın görüntünüzü video olarak kaydedebilirsiniz.

Uygulamayı kurmak için:

  • BURADAN Screen Sharing.rar dosyasını bilgisayarınıza indirin
  • Dosya içindeki apk dosyasını telefonunuza kurun
  • Bilgisayarınızda yoksa samsung USB sürücülerini kurun (daha önce kies kurduysanız usb sürücüler yüklenmiştir)
  • önce .rar dosyasın içindeki Chain_install dosyasını bilgisayara kurun, sonra PhoneScreenSharing dosyasını kurun
Aşağıdaki resimlerde kurlum adımları görünmektedir.








  • Uygulama kurulduktan sonra telefonunuzda Ayarlar>geliştirici seçenekleri>USB Hata Ayıklama kısmını işaretleyin.
  • USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın ve bilgisayara kurduğunuz Phone Screen Sharing uygulamasını çalıştırın. Artık bilgisayarınızdan Samsung telefonunuzu veya tabletinizi kontrol edebilirsiniz.

Bilgisayar üzerindeki ekrandan Mouse ile telefon üzerinde menüler içinde geçebilir, uygulamaları çalıştırabilirsiniz. Hatta klavye gerekli olan alanlarda bilgisayarınızın klavyesi ile yazı yazabilirsiniz. Telefon üzerinde menüde gezerseniz bilgisayar ekranı üzerinde görüntü alamazsınız sadece bilgisayar üzerinde yapılan işlemler görüntüye kaydedilir.
Uygulamayı kullanabilmeniz için Android 4.0 ve üzeri işletim sistemi kullanmanız ve aşağıdaki ve aşağıdaki cihazlardan birisine sahip olmanız gerekli.

GT-N5110, Galaxy Camera, GT-N7100, GT-N8005, GT-I9500, GT-P5100, GT-P5110, GT-I9300, GT-P6800, GT-P7500, GT-P7310, GT-P7300

Phone Screen Sharing 1.1.0.4 sürümü BURADAN indirebilirsiniz.Zip içindeki dosyayı masa üstüne çıkarın ve içindeki .exe dosyasını çalıştırın.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder